VisumVietnamExpert.nl levert een Visum On Arrival Approval Letter (autorisatie brief). Dit is de goedkoopste en snelste manier voor het verkrijgen van een visum. Een approval letter heb je nodig alvorens je board op het vliegveld vanuit het land vanwaar je vertrekt. Wanneer wij een aanvraag via de website ontvangen, nemen wij contact op met het immigratiekantoor om goedkeuring te vragen voor toegang tot Vietnam. Deze zal worden beoordeeld door het immigratiekantoor, op basis van de paspoortgegevens, waarna de aanvraag officieel geautoriseerd zal worden. Let er hierbij op dat je paspoort nog 6 maanden geldig is na de aankomstdatum in Vietnam en dat je op een van de drie vliegvelden (Ha Noi, Ho Chi Minh City of Da Nang) aankomt. Wanneer je ver gaat reizen dien je altijd aan te kunnen tonen dat je genoeg geld hebt voor een verblijf in een hotel en eten.

De overheid in Vietnam maakt verschil tussen zakelijke reizigers en toeristen. Ga je samenwerken met Vietnamese ondernemingen en/of wil je werken / wonen in Vietnam? Dan kies je voor een Business visum on arrival, uitgebreide toelichting en voorwaarden lees je hier:https://www.visumvietnamexpert.nl/zakelijk-visum-vietnam/.

Via een normale aanvraag op onze website, ontvang je via ons een Visum approval letter via de e-mail binnen 2 werkdagen, deze kost € 13,-. Onderstaand tref je een voorbeeld van een Visum On Arrival Approval Letter. Het kan zijn dat er meerdere reizigers vermeld zullen worden op je Approval Letter. Het is uiteraard ook mogelijk om een privé autorisatie brief te ontvangen, tegen een kleine meerprijs. Dan staan er geen andere namen van reizigers op de Approval Letter. Nadat de aanvraag is goedgekeurd ontvang je van ons een e-mail met de approval letter plus een exit en entry form die iedere reiziger dient in te vullen wanneer hij/zij Vietnam wilt binnentreden. Voor het regelen van deze brief met het immigratiekantoor in Vietnam betaal je ons een service fee. Hierna hoef je niet meer naar Den Haag te rijden naar de ambassade of je paspoort toe te sturen via de post met alle risico’s van dien. Het enige wat je hoeft te doen is in Vietnam bij de immigratiedienst je Visum ophalen, die daar klaarligt op het vliegveld (volg borden landing visa). Deze is 24/7 open, waarbij je 5 min. tot 30 min. moet wachten alvorens deze klaar is. Hier betaal je stempelkosten à $25 in contanten als vergoeding voor de Vietnamese overheid bij een normale aanvraag, 1 month single entree. Hier ontvang je een sticker met stempel in je paspoort. In totaal betaal je via deze methode € 34,- terwijl je via de ambassade in Den Haag € 60,- betaalt voor het regelen van dit visum. Daarom kiest 85% van de Nederlandse reizigers voor de online methode.

Voorbeeld Visum Approval Letter