VisumVietnamExpert.nl gebruikt de persoonsgegevens alleen om de aanvraag voor de visum approval letter te kunnen doen. Wij zullen de gegevens op geen enkele manier verkopen aan derden of voor commerciële doeleinden gebruiken. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen met het verzoek om de gegevens te verwijderen. Let er wel op dat je een privé autorisatiebrief aan kunt vragen voor een meerprijs van 2,50€ als je niet wilt dat je naam gecombineerd wordt met anderen. Dit is namelijk standaard werkwijze in Vietnam. Deze optie wordt aangeboden op de betaalpagina.

Wanneer de betaalpoging is mislukt of wanneer de betaling wordt geannuleerd bewaren wij de gegevens nog maximaal 72 uur. Na levering van je visum approval letter worden de gegevens versleuteld bewaard op een omgeving die niet via internet te bereiken is. De paspoortgegevens (geboortedatum, documentnummer, afgiftedatum en afloopdatum) worden verwijderd een jaar na afgiftedatum. Op deze manier voldoen wij aan alle wettelijke eisen die aan onze administratie worden gesteld.

Via onze website betaal je veilig met een betaalmiddel naar keuze. De mogelijkheden zijn ruim, je kunt er zelfs voor kiezen om achteraf te betalen.
Mocht je vragen hebben over de beveiliging van onze website neem dan gerust contact met ons op.