Backpacker-Jasmijn-in-Vietnam Het kwam door mijn liefde voor Azië waardoor ik Vietnam heb ontdekt. Een pareltje aan de Zuid-Chinese zee. Voor mij is reizen meer dan onderweg zijn van A naar B. Het is maken van nieuwe herinneringen en avontuur. Dat is de basis van iedere mooie reis die ik heb gemaakt. Als ervaren backpacker reis ik al meer dan 12 jaar over de hele wereld. Ik heb tijdens de voorbereiding van mijn rondreis door Vietnam veel gehad aan de tips en reisverhalen van anderen. Op mijn beurt neem ik jullie de komende tijd mee door mijn opgedane ervaringen en deel jullie mijn reistips over Vietnam.

Reisadvies Vietnam

Ik geef ik jullie onder andere reisadvies over de beste reistijd door Vietnam, de leukste markten in Hanoi, unieke bezienswaardigheden in Hue, de beste hotspots voor een heerlijke lokale Vietnamese maaltijd. Kortom ik heb meer dan genoeg te vertellen over dit prachtige land met rijke historie en geweldige rijkdom aan natuur en cultuur.

kaart-vietnam

Waarom een vakantie naar Vietnam?

Mocht je nog twijfels hebben om je aan reis door Vietnam te wagen? Kan ik dit in één alinea onderbouwen Vietnam is een veelzijdige bestemming niet alleen voor backpackers. Ben je op zoek naar een strandvakantie biedt Vietnam meer dan 3000 kilometer kustlijn aan stranden. Vooral in het zuiden vind je de meest tropische stranden van Vietnam. Meer interesse in een culturele reis? Laat je inspireren door een bootreis over de Mekong-Delta en breng een bezoek aan de Củ Chi tunnels. Ook culinaire reizigers kunnen hun hart ophalen bij de diversiteit van de Vietnamese keuken.

Kortom veel te doen, te zien maar vooral te beleven!

Voor VisumVietnamExpert.nl ga ik mijn avonturen met jullie delen. Lees dan ook mijn andere blog artikelen over een veelvoud aan interessante onderwerpen.

Een nomad high five,

Jasmijn Pols